Jouw leeroplossing op maat gemaakt!

Wij ondersteunen organisaties in de transformatie naar een lerende organisatie door maatwerk leeroplossingen voor het inwerken, leren en bijleren. Organisaties krijgen hierdoor grip op leren en ontwikkelen en maken professionaliseringsmogelijkheden inzichtelijk. De praktijk is ons uitgangspunt!
Write your awesome label here.

NIEUW: De adaptieve leerorganisatie

Hét model voor L&D- en HRM- managers of iedereen die betrokken is bij 'leren en ontwikkelen' in de organisatie.

leerorganisatie

Hoe maak je de transformatie naar een lerende organisatie?

Sluit aan bij de context van de organisatie

Kijk naar jouw organisatie doelstellingen, cultuur, medewerkers, de leerimpact en hoe deze invloed heeft op jouw ROI.

Maak jouw optimale blend van leervormen

Door de juiste leervormen te combineren, zorg jij dat de kennis in jouw organisatie blijft hangen. Voorbeeld: een e-learning voor de theorie en een fysieke bijeenkomst voor de verdieping.

Meet impact

 

Meten is weten. Door middel van een goede evaluatiesystematiek en learning analytics kun jij jouw processen naar een hoger niveau tillen.

Speel in op de veranderende markt

Hoe heeft de veranderende markt invloed op jouw strategie en ROI en hoe zorg je dat jouw bedrijf flexibel inspeelt op deze veranderingen?

Een LMS nodig?

Voor de registratie van cursussen en het draaien van e-learnings, heb je een Leermanagement systeem (LMS) nodig die aansluit bij jouw wensen. We helpen je graag mee door te kijken naar de functies die bij jouw organisatie passen.

Basispakket

Geschikt voor organisaties die starten met het combineren van online en offline leren en nog geen tot weinig cursussen in huis hebben.

Functionaliteiten:
 • 5 admins / content specialisten
 • easy in te richten website (logo, stijl, templates)
 • oneindig aantal cursussen en webpagina's
 • Veel leeractiviteiten en embed mogelijkheden
 • 20 SCORMS/HTML5 bestanden
 • marketing mogelijkheden
 • meerdere betaalmethodes (incl. iDeal)
 • API mogelijkheden
 • mogelijkheden voor gespreid leren
 • basisrapportages
 • cursisinzichten

Groeipakket

Geschikt voor organisaties die al wat cursussen in huis hebben en de leerorganisatie naar een hoger niveau willen tillen, door middel van taakverdeling en uitgebreide analyses.
Basispakket inclusief:
 • 20 admins / verschillende rollen
 • rollen voor administratie, content en design en rapportage
 • oneiding aantal scorms/html5 bestanden
 • uitgebreide rapportagemogelijkheden en automatisering
 • learning analytics voor het meten en evalueren van impact
 • API integraties
 • ios en adroid app mogelijkheden
 • geavanceerde single sign on (SSO)
Wil je liever geen tijd besteden aan het LMS? Door middel van gebruikersrollen kun je medewerkers toekennen aan verschillende functionaliteiten, denk bijvoorbeeld aan de webdesigner, inhoudsexpert (cursussen), administratieve kracht en de salesexpert voor impactanalyse.

Teveel gedoe of niet de mensen in huis? Wij kunnen hierin ook volledig ontzorgen.

Gratis demo's

Meld je aan en bekijk onze gratis demo's die wij hebben ontwikkeld.

Over onze producten 

Ik denk dat de Wzd-check een goed hulpmiddel is om in kaart te brengen of er bewust/ onbewust onvrijwillige zorg wordt toegepast bij cliënten. De check is eenvoudig in te vullen en je hoeft zelf de wet niet te kennen qua punten, omdat tijdens de check de verschillende aspecten naar voren komen en je deze kan aanklikken. In het rapport staat duidelijk op welke punten actie verleent moet worden.
Nadine
Casemanager Dementie ouderenzorg
Wat een fijne check! Het helpt bij de bewustwording van de verschillende vormen van maatregelen die we soms misschien wel onbewust inzetten. Een handige tool om de verschillende maatregelen langs te gaan en per maatregel aan te geven of dit wel of niet ingezet wordt en met/zonder verzet. Een echte toevoeging voor het evalueren van onvrijwillige zorg! Overzichtelijk, eenvoudig in te vullen en prachtig vormgegeven.
Bo
Gedragskundige gehandicaptenzorg
De Wzd-check is voor mij niet alleen een check over de onvrijwillige zorg, maar over het gehele functioneren en het systeem rondom de client.Door alle onderdelen na te lopen heb je direct inzichtelijk welke vormen worden toegepast en wordt het risico weggenomen dat er maatregelen vergeten worden.
Lisette
Orthopedagoog Gehandicaptenzorg
In de Wzd-check is een mooie balans gevonden in volledigheid en uitvoerbaarheid. Ze geeft voldoende informatie om ingezette middelen te inventariseren, maar is toch in relatief korte tijd in te vullen. Een mooi instrument om een goed gesprek over kwaliteit van leven, en de betekenis van de Wzd hierin, te voeren.
Stef
Psycholoog NIP Gehandicaptenzorg
Prettige en professionele tool om de Wzd maatregelen in kaart te brengen. Het geeft een overzichtelijk eindrapport. Inhoudelijk sterk toegerust met duidelijke instructies.
Anne
Gedragskundige gehandicaptenzorg

Integreer leren in jouw organisatie
 met een
 eigen bedrijfsschool!

Een bedrijfsschool is een opleidingshuis voor bedrijven en organisaties waarin al het leren georganiseerd wordt. Edc learning werkt vanuit de gedachte dat leren effectiever en efficiënter kan. Waar vroeger leren gezien werd als een geplande activiteit, weten we nu dat leren zowel op de werkvloer tijdens het uitvoeren van de taak, in interactie met anderen en op een formele en geplande manier ontstaat. Maar hoe integreer je deze vormen van leren en zorg je dat een leerproces blijft doorgaan?  Omdat wij onderwijskundige expertise in huis hebben, weten wij precies hoe wij deze vormen van leren kunnen integreren. Aangezien we leven in een dynamische wereld waarin technologie de overhand heeft, is het belangrijk om bij te blijven met de nieuwste en meest aantrekkelijke leervormen- en technieken. Op deze manier motiveer jij jouw medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Gemaakt met